Home / Motorer / Yamaha

YAMAHA MARINE

Yamaha Motor har tillbringat mer än 65 år som ledande företag inom marinbranschen och tagit fram nya och innovativa produkter på marknaden som glädjer hela världen och vill få kunderna att uppleva mer spänning än de någonsin kunnat föreställa sig.

Genom att kombinera banbrytande innovation med överlägsen ingenjörskonst och garanterad tillförlitlighet visar de senaste produktsortimenten vår fortsatta strävan efter att få många olika kunder att njuta av varje ögonblick på vattnet och få varumärkena att bli det mest framstående leverantörerna av båtsystem.

Med ett brett och varierat utbud, från Premium XTO 450 hk V8 till Electric Drives och ett brett urval av YAM uppblåsbara gummibåtar, ger Yamaha ännu fler alternativ för kunderna att utforska. Ny erfarenhet som förbättrar tekniska innovationer, inklusive Helm Master EX med autopilot, och riggning och komponenter på nästa nivå, gör det möjligt för alla från vattenentusiaster under helgerna till de mest erfarna sjömännen att få ut det mesta av sina båtar.