Home / Om oss

Om oss

Kallhälls Marin & Motor AB är ett familjeföretag norr om Stockholm i Kallhäll, Järfälla.
Vi är en fullservicemarina som erbjuder försäljning och förmedling av nya och begagnade båtar, butik med tillbehör samt verkstad och vinterförvaring.

Vi som driver marinan heter Magnus & Maria Österholm. Vi har i alla år sen 90-talet jobbat med båtar. När Båtvaruhuset Kallhälls Marina skulle lägga ned i  i slutet av 2019 startade vi upp ett nytt bolag som då blev Kallhälls Marin & Motor AB. Det följde sig naturligt då vi själva hade jobbat på marinan i alla år. Vi fortsatte på samma plats med lika verksamhet såsom försäljning, verkstad med butik och vinterförvaring.

Vi är Yamaha-exklusiva och säljer endast Yamaha’s utombordare. Därav är vi också auktoriserade för Yamaha’s utombordare och har även en verkstad.
Till vår verkstad kan man även komma med försäkringsskador på både båt och motor. Vi jobbar med alla försäkringsbolag bl a. Svedea, Atlantica, Trygg Hansa, Svenska Sjö mfl. för att nämna några.

Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi er ett tryggt båtliv!

För ett enkelt båtliv – Upplev båtlivet med oss!

Varmt välkommen!

För att nå oss direkt på mailen, lägg till våra förnamn före snabela.
….@kallhallsmarin.se

Hitta till oss!

Åker du kommunalt tar du pendeltåget mot Bålsta. Kliv av vid Kallhäll pendeltågstation, ca 8-10 min gångväg. Klicka på bilden för större bild!

Våra öppettider
Måndag-Fredag 8.00 – 17.00
Lördagar 10-14
Verkstan har lunchstängt 12.00-13.00 och stängt på helgen.

Se våra avvikande öppettider under kampanjer & nyheter!

Kontakta oss!

Ring oss på 08-505 730 00 eller fyll i formuläret:

4 + 6 =